Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 12:25

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Μόνος στόχος η άνοδος”, δηλώνει ο Αντώνης Μαυρέας!

Γράφτηκε από τον

 

 

Πολύ ψηλά βάζουν τον πήχη στον Πανθουριακό τη νέα σεζόν μετά τη συμφωνία με τον Αντώνη Μαυρέα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχθηκε τον Τάσο Χατζηαγγελή στον πάγκο της ομάδας της Θουρίας και με δηλώσεις του σήμερα στην “Ελευθερία” κάνει ξεκάθαρο πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ τοπική!

“Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μοναδικός στόχος φέτος του Πανθουριακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ’ εθνική. Με τον πρόεδρο της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο υπάρχει ταύτιση απόψεων, έχουμε την ίδια ποδοσφαιρική ψυχοσύνθεση και φιλοσοφία και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής θα είναι πολύ δυνατό, μιας και υπάρχουν πολλές δυνατές και ιστορικές ομάδες.

Η Κυπαρισσία και η Εράνη έχουν ενισχυθεί, ο Απόλλωνας είναι πολύ δυνατός, ο Πάμισος έχει πολύ βαριά φανέλα, ενώ και ο Τέλλος Αγρας με τον Τσικλητήρα Πύλου είναι ιστορικές ομάδες και θα βρουν τον δρόμο τους.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και με πολλή δουλειά και υπομονή να κάνουμε πρωταθλητισμό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μαυρέας.

Να θυμίσουμε πως δηλώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε στην “Ελευθερία” πριν λίγες εβδομάδες και ο πρόεδρος της ομάδας της Θουρίας Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Πήρε Κόκκαλή, εσωτερική

μεταγραφή ο Μούσα

Από εκεί και πέρα οι δύο πρώτες κινήσεις του Αντώνη Μαυρέα στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στο τιμόνι του Πανθουριακού είναι η απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Νίκου Κόκκαλη που αποχώρησε από την “Μαύρη Θύελλα” και η ενεργοποίηση του Σενεγαλέζου μεσοαμυντικού Γκάι Μούσα που ανήκε στον Πανθουριακό (από τη σεζόν 2017-18) και ήδη και οι δύο ξεκίνησαν προπονήσεις.

Ο Μούσα ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον Α.Ο. Φαραί πριν λίγα χρόνια, ενώ πέρασε ακόμη για μικρό διάστημα και από τον Τσικλητήρα Πύλου και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή μιας και την περσινή σεζόν έμεινε ανενεργός.

Αυτό το διάστημα γίνεται αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μαυρέα και θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν άλλες 3-4 πρωτοκλασάτες μεταγραφές, σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.

Τέλος, το Σάββατο ο Πανθουριακός θα δώσει το δεύτερο φιλικό του (στο πρώτο έχασε με 5-0 από το Διαβολίτσι την Κυριακή) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος.