Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 14:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πήρε το νεαρό Γκαϊδόγιαννη από τα Πράσινα Πουλιά

Γράφτηκε από τον

 

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός Μελιγαλά, αποκτώντας έναν νεαρό παίκτη που γνωρίζει καλά ο προπονητής Πάνος Πολίμος.

Ο λόγος για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Αγγελο Γκαϊδόγιαννη που αγωνιζόταν στα Πράσινα Πουλιά και θα δοκιμάσει τη νέα σεζόν την εμπειρία της Α’ τοπικής.

Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Σταμάτη Φέστα, Κώστα Λίβα, Διονύση Σχινά και Αλέξανδρου Καλύβα.

Από εδώ και πέρα ίσως γίνουν 1-2 ακόμη προσθήκες ανάλογα με την εικόνα που θα δείξει η ομάδα στα φιλικά, αν δηλαδή θα φανεί κενό σε κάποια θέση.

Περιμένουν Κουρούπη, Θανόπουλο

Να σημειωθεί πως αυτές τις ημέρες θα ενταχθεί στην προετοιμασία ο Δημήτρης Κουρούπης, που ήταν πέρυσι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Εθνικού στο περσινό πρωτάθλημα και ποντάρει πολλά πάνω του ο προπονητής Πάνος Πολίμος. Ακόμη σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο Στάθης Θανόπουλος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως σύντομα θα μπει στο γήπεδο και θα βοηθήσει για μια ακόμη χρονιά την ομάδα της περιοχής του.

Χθες ο Εθνικός έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την

Α.Ε. Μάνης στο γήπεδο του Κάμπου. Ηταν ένα χρήσιμο τεστ για να αγωνιστούν οι παίκτες σε ένα γήπεδο που θα κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα σε ένα μήνα απέναντι στην Α.Ε. Αβίας.

Την Κυριακή οι “κυανόλευκοι” θα δώσουν ένα ακόμη δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Πάμισο στη Μεσσήνη, ενώ για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου έχει κλειστεί φιλικό με το Νέο Αρι στο Μελιγαλά.