Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 15:29

Μπήκε στο γήπεδο ο Χανδριναϊκός (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Μπήκε στο γήπεδο ο Χανδριναϊκός (φωτό)

 

Την προετοιμασία του ξεκίνησε την Δευτέρα ο Χανδριναϊκός, με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας, το γήπεδο Σουληναρίου.

Το “παρών” έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και αρκετοί διοικούντες, οι οποίοι αισιοδοξούν εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο νέος προπονητής Δημήτρης Λίτσας (αντικατέστησε τον Πέτρο Χιώτη) και ο πρόεδρος Πέτρος Νικητόπουλος είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές και αφού ευχήθηκαν σε όλους υγεία, οριοθέτησαν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και ποια είναι τα θέλω του προπονητή και της διοίκηση από αυτούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγιασμός, έγινε η πρώτη φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών και η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας τελείωσε με μία ώρα προπόνηση.

Το “παρών” στην “πρώτη” έδωσαν οι παλιοί Ηλίας Δαρσακλής, Διονύσης Κατσιγιάννης, Σπύρος Λύσσαρης, Θανάσης Κοντός, Παναγιώτης Κολοκάθης, Ορέστης Σαχινάι, Νίκος Μεμουσάι, τα νέα αποκτήματα Σπύρος Πιχιγιόνι, Ηλίας Φλέσσας, Κώστας Κότη, Γιώργος Σκουφάκης κα Αντώνης Στασινόπουλος και οι πιτσιρικάδες Φώτης Κοντός, Κλαούντιο Σαχινάι, Φώτης Ραδιώτης, Δημήτρης Μηλιώνης, Θοδωρής Σταματελόπουλος, Δημήτρης Γκότσης και Γιώργος Μακρόγλου. Απουσίαζε μόνο ο Βασίλης Γιάνναρης.

Ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας μαζί με τη διοίκηση εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα δυναμώσουν ακόμη την ομάδα και θα δώσουν περισσότερες λύσεις στο υπάρχον ρόστερ.