Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 17:07

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Πρώτο φιλικό σήμερα με Νέο Αρι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Πρώτο φιλικό σήμερα με Νέο Αρι

 

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η Ανδρούσα που προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της σε κύπελλο και πρωτάθλημα Α’ τοπικής.

Οι “κυανόλευκοι” θα παίξουν με το Νέο Αρι εκτός έδρας, με τον προπονητή Λάκη Σπάλλα (φωτό) να χρησιμοποιεί όσους παίκτες έχει στη διάθεση του.

Την Κυριακή θα δοθεί το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή Καλαμάτας, στο οποίο θα αγωνιστούν μόνο οι πιτσιρικάδες της ομάδας.

Στην προετοιμασία της Ανδρούσας συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, με τον Λάκη Σπάλλα να έχει μείνει ικανοποιημένος από το ζήλο και την προσπάθεια που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχουν ενταχθεί στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Γκούνης, Κοντόπουλος και ο νεοαποκτηθείς από το Δώριο Βεσέλης.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η Ανδρούσα μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές (Τάσος Βεσέλης, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Γιάννης Παυλάκος, Παναγιώτης Μπαχράμης, Παναγιώτης Ξυδιάς, Χρήστος Σπάλας, Παναγιώτης Χαρίτος) και στοχεύει στην απόκτηση άλλων δύο έμπειρων παικτών για να ολοκληρώσει το ρόστερ της.