Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2019 17:15

Με κόσμο η AEK στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Και όπως συνέβη και στην Τραπεζούντα, έτσι και στην Τρίπολη θα βρεθούν εκατοντάδες οπαδοί της Ενωσης. Για να στηρίξουν την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Αστυνομία έχει επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών και η Τρίπολη αναμένεται να δεχθεί τον κόσμο της Ενωσης. Οι φίλοι της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο στην Θύρα 4 την οποία έχει παραχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ανακοίνωση για τον Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Η απόφαση της Αστυνομίας για το ματς αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.  Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη:

– την επικινδυνότητα του αγώνα

– το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

-1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. – Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Πηγή: sportime.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ