Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 09:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αμφίβολοι για το ντέρμπι Ηλιόπουλος και Λιόλιος

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας συνέχισε χθες η "Μαύρη Θύελλα" την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Μεσσηνιακό (3. μ.μ. Δημοτικό Στάδιο). Ο Μίλτος Γκόφας δεν είχε στην διάθεση του για μια ακόμη μέρα τον Λιόλιο, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έκανε μόνος του πρόγραμμα θεραπείας στο Δημοτικό Στάδιο.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι είναι δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Μεσσηνιακό. Επιπλέον, ο Κώστας Ηλιόπουλος έχει ίωση και δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση. Ένα ακόμη πρόβλημα λοιπόν, το τρίτο για την "Μαύρη Θύελλα", αφού υπάρχει και η δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Καραχάλιου που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.
Τα ευχάριστα αγωνιστικά νέα έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Γιάννη Καλογερόπουλου (εξέτισε την ποινή του), Νίκου Τριανταφυλλάκη (αποθεραπεύθηκε) και του Γιάννη Τσόπελα που είχε χάσει το προηγούμενο ματς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Μονόδρομος η νίκη

Από εκεί και πέρα, στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση για την μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από την κορυφή στους 3 βαθμούς. Τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής (νίκη της Καλαμάτας, ήττα της Ερμιονίδας), έβαλαν ξανά την "Μαύρη Θύελλα" γερά στο παιχνίδι του τίτλου για αυτό και στις τάξεις της ομάδας δεν θέλουν να σκέφτονται καν το ενδεχόμενο εντός έδρας βαθμολογικής απώλειας την Κυριακή. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, τη στιγμή μάλιστα που η Ερμιονίδα έχει μπροστά της το ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης και ενδέχεται να έχει νέα βαθμολογική απώλεια. Κάτι που μπορεί να φέρει την Καλαμάτα ποιο κοντά στην κορυφή ή ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας.
Επιπλέον, οι  «μελανόλευκοι» περιμένουν και την δυναμική παρουσία των φιλάθλων τους στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και ευελπιστούν ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα φτάσει στην νίκη.

Σφυρίζει ο Βάτσιος

Το ματς της Καλαμάτας με τον Μεσσηνιακό ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Βάτσιος με βοηθούς τους Πρέντζα και Σαββόγλου, όλοι από την Δυτική Αττική. Παρατηρητής θα είναι ο Τομαράς από την Αιτωλοακαρνανία.
Ν.Τσ.