Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 11:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παρουσιάζεται σήμερα στον κόσμο της

Γράφτηκε από τον

Τους δύο εκπροσώπους της Μεσσηνίας στις φετινές εθνικές κατηγορίες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (6 μ.μ.) σε ένα ματς όπου θα ανοίξει μόνο το πέταλο για τους φιλάθλους (εισιτήριο 5 ευρώ), λόγω του προβλήματος στατικότητας που έχει διαπιστωθεί σε άλλα σημεία του γηπέδου.

Για την Καλαμάτα θα είναι το πέμπτο φιλικό αλλά το πρώτο εντός Μεσσηνίας. Μέχρι τώρα έχει παίξει με την Κ19 του Ν.Π.Σ. Βόλος (0-0), τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), την Σπάρτη (νίκη 4-0) και την Θύελλα Πατρών (ήττα 1-0) και σήμερα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της, ο οποίος έτσι θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη εικόνα από τα μεταγραφικά αποκτήματα και την νέα ομάδα που χτίζεται φέτος από τον Βασίλη Βούζα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Η “Μαύρη Θύελλα” διαθέτει μια εντελώς νέα ομάδα καθώς έχουν μείνει ελάχιστοι παίκτες από το περσινό ρόστερ. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση προβιβασμού από την ΕΠΟ (μάλλον θα γίνει την Δευτέρα) ώστε να σφραγιστεί και τυπικά το ότι τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, όπου η νέα διοίκηση (με πρόεδρο τον Γιώργο Πρασσά) έχει θέσει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

Οσον αφορά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής την περσινή σεζόν, φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ εθνική. Το σημερινό φιλικό θα είναι το τρίτο για το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα, μετά το νικηφόρο 5-0 επί του Πανθουριακού την περασμένη Κυριακή και το 1-1 της περασμένης Τετάρτης με τον Πανηλειακό. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει ενισχυθεί και φιλοδοξεί να κάνει μια καλή παρουσία στην Γ’ εθνική, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή.

Κάλεσμα από το Διαβολίτσι στον κόσμο για το σημερινό φιλικό

Τις άριστες σχέσεις που έχει με την ομάδα της Καλαμάτας επισημαίνει σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου, η οποία καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό.

“Καλούμε τους φιλάθλους της Μεσσηνίας να έρθουν και να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες του νομούς μας στις Εθνικές κατηγορίες, την Μαύρη Θύελλα που αποτελεί την αγαπημένη όλων μας και που θα συμμετέχει στην football League και την ομάδα της καρδιάς μας, τον θρυλικό ΑΟΔ ,για εμάς που γεννηθήκαμε και ζούμε στο Διαβολίτσι και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Οιχαλίας.

Τα δύο σωματεία διαχρονικά τα συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας,εκτίμησης και συνεργασίας.

Ποδοσφαιριστές του Διαβολιτσίου φόρεσαν και τίμησαν κατά το παρελθόν τη φανέλα της Μαύρης Θυέλλας όπως και ανάλογα ποδοσφαιριστές που μάτωσαν την φανέλα της μελανόλευκης τώρα αγωνίζονται για την ομάδα του Διαβολιτσίου .

Ως διοίκηση του Α.Ο.Διαβολιτσίου, ευχόμαστε στον συντοπίτη μας πρόεδρο της Καλαμάτας κ. Γιώργο Πρασσά καθώς και στην διοίκησή της κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της η ιστορική ομάδα της Καλαμάτας μας και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Όλοι οι Μεσσήνιοι θα είμαστε δίπλα της.

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε που ως διοίκησή της ανεβάσατε την ομάδα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο άθλημα που υπηρετείτε και δικαιώνετε την ιστορική και δυναμική πορεία της.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε ακούραστα, με αγώνες που καταδεικνύουν τον ιδιαίτερο δυναμισμό που αναπτύσσει ο ΠΣ «Η Καλαμάτα». Θέλουμε τέλος να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας και όσους έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πως θα μπορούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Α.Ο. Διαβολιτσίου στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, έξω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η βοήθεια και η στήριξη όλων σας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας”.