Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2019 11:11

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυνατό φιλικό με Αίαντα Γαστούνης

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυνατό φιλικό με Αίαντα Γαστούνης

 

Την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασία της διανύει η Κυπαρισσία και ήρθε η ώρα να δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (6 μ.μ.) Κυριακή τον Αίαντα Γαστούνης εκτός έδρας, σε ένα αρκετά δυνατό τεστ.

Η ομάδα της Ηλείας είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη τη φετινή σεζόν και στοχεύει στον τίτλο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ηλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη ο Αίαντας Γαστούνης έδωσε φιλικό στην έδρα του με αντίπαλο την Αχαϊκή (επίσης πάει για πρωτάθλημα στην Αχαϊα), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το... αγγλικό 5-5!

Η Κυπαρισσία επίσης έχει υψηλές φιλοδοξίες στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ετσι στο σημερινό φιλικό ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος (φωτό) θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του απέναντι σε μια επίσης δυνατή ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας.

Το δεύτερο φιλικό των “κυανολεύκων” είναι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με το Καλό Νερό, ενώ την άλλη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου έχει κλειστεί ένα ακόμη δυνατό φιλικό με μια άλλη ομάδα της Ηλείας... Ο ΑΟΚ θα παίξει στη Ζαχάρω με τον τοπικό Ολυμπιακό, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Από εκεί και πέρα και το τελευταία μεταγραφικό απόκτημα, ο Ηλειος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Καμαρινός συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία. Αλλη μεταγραφή δεν προβλέπεται να γίνει, με το ρόστερ του ΑΟΚ να χαρακτηρίζεται “γεμάτο” σε όλες τις θέσεις.