Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 16:24

ΕΡΑΝΗ: Νοκ άουτ για 6 μήνες ο βασικός φορ Κ. Μπεγλετζής

Γράφτηκε από τον

 

Τελικά οι φόβοι για ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηκαν στην περίπτωση του Κώστα Μπεγλετζή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο πριν καν ξεκινήσει η σεζόν 2019-20.

Ο επιθετικός της Εράνης μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη στην Αθήνα, προκειμένου να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ηταν η πρώτη φορά που παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό ο 24χρονος άσος, με την οικογένεια της Εράνης να είναι σύσσωμη στο πλευρό του τόσο υλικά όσο και ηθικά.

Ο Μπεγλετζής θα μείνει έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, κάτι που σημαίνει πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στον Μάρτιο.

Θα χάσει δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Αυτός ο τραυματισμός ήταν ένα σοκ για τους ανθρώπους της Εράνης, που πόνταραν πολλά πάνω του και εκτιμούσαν πως ο 24χρονος επιθετικός θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι πράσινοι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις επιθετικών, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι καλό και σε... λογική τιμή.

Ετσι το πιο πιθανό είναι να μην γίνει μεταγραφή επιθετικού και το κενό του Μπεγλετζή να καλυφτεί εκ των έσω.

Αλλωστε πριν μια εβδομάδα αποκτήθηκε και ο Ανδρέας Χρονόπουλος, που μπορεί να δώσει λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Επιπλέον η Εράνη απέκτησε και τον 16χρονο μεσοεπιθετικό Χάρη Χαραλαμπόπουλο από την Κυπαρισσία.

Δυνατό φιλικό στις 8

Σεπτεμβρίου με Καλαμάτα

Στο αγωνιστικό κομμάτι αύριο Κυριακή η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Καλό Νερό στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Επίσης για την επόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου κλείστηκε δυνατό φιλικό με την “Μαύρη Θύελλα” στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών. Ενα τεστ που θα μετρήσει δυνάμεις η Φιλιατρινή ομάδα, απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, είκοσι περίπου ημέρες πριν τη σέντρα στην Α’ τοπική.

Εγγραφές στην ακαδημία

Πέρα από αυτά στην Εράνη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την ακαδημία της.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου από τις 7 έως τις 9 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Η πρώτη προπόνηση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 4 το μεσημέρι στο Στάδιο Φιλιατρών.