Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 13:13

Μπαίνουν στο γήπεδο οι γυναίκες του Εθνικού Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας.

Ο υπεύθυνος για το γυναικείο τμήμα, Γιώργος Γαϊτάνης με το νέο προπονητή Παναγιώτη Στάθη έχουν καλέσει τις αθλήτριες της ομάδας να βρίσκονται στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) για να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών.

Εκεί θα γίνει εκ νέου η γνωριμία της διοίκησης, του προπονητή και των αθλητριών, στη συνέχεια θα τους δοθεί το αθλητικό υλικό και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κάνουν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Ο νέος προπονητής Παναγιώτης Στάθης θα έχει στη διάθεση του, τις περισσότερες αθλήτριες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, καθώς επίσης τις Ελπίδα Χαρλέπα και Γεωργία Θεοδωροπούλου, οι οποίες επαναδραστηριοποιούνται, καθώς και σε όποιες αθλήτριες αποκτηθούν.

Τα αποτελέσματα των φετινών εξετάσεων ήταν χαρμόσυνα για την Καλαματιανή ομάδα, γιατί τρεις αθλήτριες πέρασαν στις σχολές που είχαν δηλώσει. Ο λόγος για τις Αναστασία Καλύβα, (σε Θεσσαλονίκη), Φωτεινή Νικολοπούλου (σε Αθήνα) και Αριστέα Κομινάκη (σε Αθήναν), στις οποίες η διοίκηση ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.