Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 13:42

Νέο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Αλλαγή σελίδας θέλει να κάνει η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Καλαμάτας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α1 τοπική.

Η πτώση της ομάδας, έφερε αρκετές αλλαγές, αφού οι παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης, εκτός από τον Παναγιώτη Αναστασόπουλο, δεν θέλησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και υπήρχε ο κίνδυνος να οδηγηθεί στη διάλυση. Τελικά κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα, να μπουν στη διοίκηση και να χαράξουν μια νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ετσι πριν από 5 ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση, η οποία αποτελείται από 7 άτομα, εκ των οποίων ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, όπως προαναφέραμε ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση. Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από τους Γιώργο Τσαούση πρόεδρο, Παναγιώτη Κομπογιαννίτη α’ αντιπρόεδρο, Νίκο Βατζή β’ αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αναστασόπουλο γενικό γραμματέα, Παναγιώτη Πανταζή ταμία, Σπύρο Χελά και Παναγιώτη Σουλεϊμέζη μέλη.

Στόχος όπως προαναφέραμε είναι ο Ολυμπιακός να χαράξει μια νέα σελίδα, όπου πέρα από την πρώτη ομάδα θα δημιουργηθεί και πάλι η ακαδημία με όλα τα τμήματα υποδομής και τα νέα παιδιά να προωθούνται στη μεγάλη ομάδα. Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο κύριος στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που να θυμίζει περισσότερο οικογένεια. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να επαναλειτουργήσει η ομάδα παλαιμάχων και γι’ αυτό το λόγο έχουν μπει στο συμβούλιο και παλιοί παίκτες.

Από την πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο και στη συνέχεια η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Το ξεκίνημα έγινε με τις ανανεώσεις και στην ομάδα θα αγωνίζονται οι Γιώργος Ζέππος, Κώστας Μάλαμας, Νικήτας Κουπούζος, Παναγιώτης Γιαννουκάκης, Δημήτρης Σκιάς, Σταύρος Γαβράς, Παναγιώτης Μπούνας, Κώστας Σαραντόπουλος, Νίκος Μαγουλιανίτης, Εμιλιάνο Τσόσι, Τάσος Μουσελίμος, Γιώργος Αγγελής. Σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι περιπτώσεις του Νίκου Τσαναλία και του Μάριου Μπέρμπερη και αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές μαζί τους για να κλείσει σύντομα το θέμα την παραμονής τους ή όχι στην ομάδα. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, αποκτήθηκαν οι Βαγγέλης Κουκέας (αμυντικός), Παναγιώτης Τσίρμπας (αμυντικός), Δημήτρης Πετσόπουλος (μεσοεπιθετικός) και οι τρεις έπαιζαν στη Θύελλα Χαρακοπιού, Κώστας Ροβολής (επιθετικός) από την Ομόνοια και Δημήτρης Τζούβελης (ακραίος επιθετικός). Να σημειωθεί ότι ο Πετσόπουλος (επιστρέφει μετά από χρονιά στην ομάδα) και Ροβολής (επιστρέφει μετά από 3 χρόνια), θα συνεργαστούν ξανά με τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο. Σε ότι αφορά την ενίσχυση αναμένεται να γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές τερματοφύλακα και μέσου.

Από τον Ολυμπιακό έχουν φύγει οι Σπύρος Αντωνόπουλος, Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, Παρασκευάς Θεοδώρου, Παναγιώτης Μπαζάνης και Κώστας Κορομηλάς.

Σήμερα ξεκινά προετοιμασία

Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” θα ξεκινήσει Η Καλαματιανή ομάδα την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου η νέα διοίκηση θα υποδεχτεί τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο και τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους. Μετά την γνωριμία θα δοθεί το αθλητικό υλικό και θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός. Αμέσως μετά οι παίκτες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση.