Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 14:17

Οι αντίπαλοι του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
Οι αντίπαλοι του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο από την ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ’ εθνική.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας με τον πρωταθλητή της Α.Ο. Διαβολιτσίου τοποθετήθηκαν στον 7ο όμιλο (8 συνολικά) που έχει αποκλειστικά ομάδες από την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο.

Εκτός από τη Μεσσηνία στον 7ο όμιλο, που θα έχει 14 ομάδες, τοποθετήθηκαν ομάδες από τη Λακωνία, την Αργολίδα, την Ηλεία, τη Ζάκυνθο και την Αχαϊα. Σύμφωνα με πληροφορίες το ερωτηματικό ήταν ποια ένωση εκ των Αρκαδία ή Λακωνία θα τοποθετούνταν στον όμιλο με ομάδες από τα Δωδεκάνησα και την Αττική. Εν τέλει οι... άτυχοι ήταν οι Αρκάδες, όπως και η ΕΠΣ Κορίνθου. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Από τον 7ο όμιλο θα υποβιβάζονται οι έξι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η σύνθεση του 7ου ομίλου: Ναύπλιο 2017, Παναργειακός, Ενωση Ερμιονίδας (ΕΠΣ Αργολίδας), Α.Ο. Διαβολιτσίου (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακός Ζαχάρως (ΕΠΣ Ηλείας), Πανγυθεατικός, Αστέρας Βλαχιώτη, ΠΣ “Η Σπάρτη” (ΕΠΣ Λακωνίας), Θύελλα Πατρών, Διαγόρας Βραχνέικων (ΕΠΣ Αχαϊας), ΑΟ Τσιλιβή, ΑΠΣ Ζάκυνθος (ΕΠΣ Ζακύνθου).