Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 15:44

Με στόχο την παραμονή ξεκινά ο Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον

 

Η παραμονή στην Α1 τοπική είναι ο στόχος του Αστέρα Αρφαρών, που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η διοίκηση έχει δώσει ραντεβού με τον προπονητή Γιώργο Γιαννακούτζο και τους ποδοσφαιριστές στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο Αρφαρών, εκεί όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση της χρονιάς. Στους παίκτες θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για να έχει η ομάδα καλή πορεία, χωρίς προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει για 3η σερί χρονιά ο Γιώργος Γιαννακούτζος, ο οποίος και φέτος θα έχει διπλό ρόλο, αφού παράλληλα με τα καθήκοντα του προπονητή θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα στηριχθεί στα παιδιά από το υπάρχον υλικό, καθώς πλην του Σωτήρη Καρτερολιώτη, που αποχώρησε, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Αστέρα, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α1 τοπική.

Οι παίκτες που απαρτίζουν το φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Αρφαρών είναι οι Αριστομένης Σακκάς, Αριστοτέλης Ματθαίος, Κώστας Καπόγλης, Κώστας Φέστας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Καπόγλης, Γιώργος Μπούρας, Κώστας Σακκάς, Ανέστης Μπαράι, Παναγιώτης Βανικιώτης, Παναγιώτης Σουλιμάς, Αλέξης Σέφα, Πέτρος Μωραγιάννης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Γρηγόρης Τσιλίκος, Βασίλης Καράγιαννης, Διονύσης Βανικιώτης, Λεωνίδας Λυμπερόπουλος, Πέτρος Χαραλαμπόπουλος και σε αυτούς θα προστεθεί ο Κώστας Χριστόπουλος (έπαιζε στο Ζαβλάνι), που ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε, καθώς και σε μία προσθήκη από το μεταγραφικό παζάρι, μιας και έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις των παραγόντων της ομάδας με τον υπό απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία θα βοηθήσει και ο προπονητής της παιδικής ομάδας Μιχάλης Γεωργιόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ