Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 17:40

Ξεκινά προετοιμασία ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Μεσσηνιακός.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου θα γίνει και η γνωριμία ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και τους καινούργιους που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν. Στη συνέχεια θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και θα βγουν στο γήπεδο όπου στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, για όλα τα τμήματα του ιστορικού συλλόγου. Μετά τον αγιασμό, η ποδοσφαιρική ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο.

Ο προπονητής Σταύρος Χριστόπουλος, που θα βρίσκεται για 3η σερί χρονιά στον πάγκο, θα δουλέψει φέτος με τους περισσότερους παίκτες που έμειναν στην ομάδα, τους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Δουβίκα, Ηλία Αναστασόπουλο, Βασίλη Μωράκη, Γιάννη Δημητρακάκο, Νίκο Μουστάκα και Θεόδωρο Κουτσαντώνη. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι επιστρέφουν μετά από χρόνια στον ιστορικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα, άλλες μεταγραφικές κινήσεις δεν θα γίνουν εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ως στόχο να “παντρέψει” τους παλιούς και νέους παίκτες, τους έμπειρους με τους νεαρούς και να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. “Πρώτα να γίνουμε ομάδα και μετά τα υπόλοιπα”, όπως ανέφερε στο “Notosport”.

Το γήπεδο “Σταύρος Παπαδόπουλος” θα έχει έδρα του ο Μεσσηνιακός, αλλά επειδή φέτος θα το χρησιμοποιεί και η Καλαμάτα, η διοίκηση φρόντισε και δήλωσε ως δεύτερη έδρα το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας στον Κορδία (πρώην Σφαγείων).

Τέλος παρελθόν από το Μεσσηνιακό αποτελούν οι Φώτης Κουλουράς, Παναγιώτης Παπαδέας, Δημήτρης Γιακουμής και Βαγγέλης Καπακλής.