Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 17:12

Πρώτη συνάντηση σήμερα στον Ηρακλή Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Με βασικό στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία ο Ηρακλής Κυπαρισσίας ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Εκτός από την παραμονή, στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αξιοποιήσει τα νέα σε ηλικία παιδιά που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της.

Η συγκέντρωση έχει οριστεί για σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου θα γίνει η γνωριμία των παλιών με τους νέους παίκτες στη συνέχεια θα τους δοθεί το αθλητικό υλικό και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την πρώτη προπόνηση.

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο γυμναστής Στάθης Λυμπερόπουλος, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του, τους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, τους τρεις νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Αριδά, Παναγιώτη Γεωργιόπουλο και Γιώργο Κωνσταντόπουλο από Α.Ο. Κυπαρισσίας. Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών των Κυριακούλη, Κυβελόπουλου από το Καλό Νερό. Σε συζητήσεις βρίσκονται οι παράγοντες του Ηρακλή με τον Σιντι Ντιόπ για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα χρονιά. Αντίθετα παρελθόν από την ομάδα της Κυπαρισσίας αποτελεί ο Γρηγόρης Ζάγουρας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ