Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 18:20

Αρχίζει προετοιμασία το Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται είναι ο στόχος του Βλαχόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας η πρώτη συγκέντρωση για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε η γνωριμία της διοίκησης, του προπονητή Γιώργου Λάζαρη με τους ποδοσφαιριστές, τους παλιούς και τους νεοαποκτηθέντες και στη συνέχεια τους δόθηκε το αθλητικό υλικό, ενώ ενημερώθηκαν και για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με την πρώτη προπόνηση.

Ο Γιώργος Λάζαρης θα στηριχθεί φέτος στους παλιούς Λάμπρο Κωστόπουλο, Σάκη Λάζαρη, Μπάμπη Πουλόπουλο, Σάκη Πουλόπουλο, Κώστα Ψώνη, Γιάννη Ντερβίσι, Σταύρο Σωτηρόπουλο, Κώστα Σωτηρόπουλο, Στάθη Ψώνη, Ηλία Μαθιόπουλο, Κώστα Σωτηρόπουλο και στα νέα αποκτήματα Παναγιώτη Τσώνη, Δημήτρη Αντωναίο, Δημήτρη Νικολόπουλο, Περικλή Φράγκο, Γιώργο Γάλλο, Θεόδωρο Ανεστόπουλο και τον Βαγγέλη Καπακλή, ο οποίος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή. Να σημειωθεί ότι ο Καπακλής έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια, στον Πάμισο και στον Α.Ο. Φαραί. Ο έμπειρος αμυντικός στις δύο τελευταίες ομάδες είχε διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός.

Στους παραπάνω παίκτες αναμένεται να προστεθούν ακόμη τρεις, ο 17χρονος μέσος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Παπαφλέσσα Χώρας, καθώς και άλλοι δύο, ένας επιθετικός και ένας μέσος, με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η ένταξη τους στην ομάδα.

Παρελθόν από την ομάδα του Βλαχόπουλου αποτελούν οι Γιάννης Γιάνναρης, Νώντας Καγιάς, Δημήτρης Κανελλόπουλος καιΠαναγιώτης Μαθιός.