Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 18:50

Η Καλλιθέα επιστρέφει στην έδρα της μετά από 5 χρόνια

Γράφτηκε από τον
Η Καλλιθέα επιστρέφει στην έδρα της μετά από 5 χρόνια

 

Επιστροφή στη δράση από σήμερα για τους παίκτες της Καλλιθέας, καθώς το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας της για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιθέας, στο οποίο επιστρέφει η ομάδα μετά από 5 χρόνια. Η ανακατασκευή του ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και πριν δύο μήνες περίπου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας έχει αναλάβει ο Νίκος Τριανταφυλλάκης, ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής. Μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα έχει τους Δημήτρη Καραμπάτο, Τάκη Καλδή, Γιώργο Κουφό, Τάσο Σαρδέλη, Ιντρι Σαμπάνι, Κλισμάν Κιόσα, Στέφανο Τάφα, Αντώνη Γάλλο, Γιάννη Κοντογόνη, Βασίλη Τσίρμπα, Θεόδωρο Λέκκα, Βασίλη Λέκκα, Λαουρέντ Χίντα, 4 νεαρούς που θα προωθηθούν από τη μικρότερη ομάδα, καθώς και όσους έχουν αποκτηθεί στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Για την ώρα ο μόνος που με τον οποίο έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Θεόδωρος Δημητρακόπουλος. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η διοίκηση να γνωστοποιήσει και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Σε ότι αφορά το στόχο για τη νέα περίοδο, είναι μια καλή πορεία και παράλληλα να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Παρελθόν από την Καλλιθέα αποτελούν οι Θανάσης Δούνιας, Φώτης Τομαράς, Δημήτρης Αντωναίος, Δημήτρης Νικολόπουλος, Θεόδωρος Ανεστόπουλος και Πέτρος Μπούρδος.