Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 19:13

Ο Ισπανός Μαρτίνεθ Μουνουέρα στο Φινλανδία-Ελλάδα

Γράφτηκε από τον

Ο Ισπανός διαιτητής Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα θα σφυρίξει των αγώνα της Εθνικής με την Φινλανδία την Πέμπτη (5/9) στις 21.45 για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός- Βικτόρια Πλζεν 4-0 ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 την προσεχή Πέμπτη (5/9) στις 21.45 στο Τάμπερε.

Η Εθνική ομάδα παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί απέναντι στους Φινλανδούς και η UEFA όρισε τον Ισπανό, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρτίνεθ, Σεράϊν και 4ο τον Μπενγκοετσέα.

Ο 37χρονος είναι γνωστός κατά κάποιο τρόπο στο ελληνικό κοινό, αφού πριν από περίπου έναν μήνα είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν 4-0 στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προκριματικά του Champions League, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα στις (27/7/2017), ήταν πρώτος διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Καμπάλα 1-0, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ισπανός ρέφερι ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και είναι σχετικά άπειρος, αφού ο αγώνας της Εθνικής μας, θα είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι Εθνικών ομάδων που θα διευθύνει στους άνδρες.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ