Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 14:53

ΕΡΑΝΗ: Στο ψάξιμο για σέντερ φορ μετά το σοκ με τον τραυματισμό Μπεγλετζή

Γράφτηκε από τον

 

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν στην Εράνη από το σοκ με τον τραυματισμό του Κώστα Μπεγλετζή.

Ο 24χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ως εκ τούτου η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει το 2020. Οι άνθρωποι της Εράνης είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή στον οποίο είχαν επενδύσει πολλά. Ο Μπεγλετζής είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α’ τοπική και ο τραυματισμός του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Εράνη, η οποία θα πρέπει να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης.

Ο χρόνος όμως πιέζει και σε αυτή τη θέση είναι δύσκολο να βρεθεί το Σεπτέμβριο αξιόπιστη επιλογή. Ετσι ίσως και να μην γίνει μεταγραφή, αν δεν βρεθεί ο σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Η Εράνη καλείται όμως να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά της πλάνα, διότι πόνταρε πολλά στον Μπεγλετζή και θα χρειαστεί να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Εράνη έδωσε την Κυριακή το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο το νεοφώτιστο στην Α’ τοπική Καλό Νερό (φωτό). Η ομάδα που προπονεί ο Κώστας Λυμπερόπουλος νίκησε με 2-1, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον ικανό τεχνικό, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Απουσίαζαν μόνο οι Μπουρδέκας, Ανδρώνης και Ν. Χρονόπουλος. Την προσεχή Κυριακή οι Φιλιατρινοί θα υποδεχτούν τη “Μαύρη Θύελλα” σ’ ένα σαφώς πιο απαιτητικό φιλικό, ενώ αν βρεθεί αντίπαλος θα γίνει ένα ακόμα φιλικό αύριο Τετάρτη.