Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 17:59

Αστέρας: Ανακοίνωσε Μουνάφο

Γράφτηκε από τον

O 31χρονος Αργεντινός μέσος, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, επέστρεψε στον Αστέρα, από τον οποίον αφέθηκε ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Τη φανέλα του Αστέρα θα συνεχίσει να φορά ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. Ο 31χρονος Αργεντινός δεν είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Τρίπολης στο τέλος της περασμένης σεζόν, έμεινε ελεύθερος και μόλις την Τρίτη (3/9) έλαβε κλήση από τους κιτρινομπλέ κι επέστρεψε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:
Ο Αστέρας Τρίπολης καλωσορίζει και πάλι τον Juan Manuel Munafo Horta στην οικογένειά του. Γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1988 στην πόλη Mendoza της Αργεντινής, ο Munafo ετοιμάζεται για την 5η του σεζόν με τα κιτρινομπλέ του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και επέλεξε τον αριθμό 12 για τη φανέλα του.

"Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ που μου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι με την ομάδα. Σίγουρα αυτά τα τέσσερα χρόνια που συνεργαστήκαμε ήταν σημαντικά και για τις δύο πλευρές, με ευχάριστες στιγμές. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα και μακάρι να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο", υποστήριξε μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ