Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 12:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλική νίκη 6-1 επί του Πανιωνίου

Γράφτηκε από τον

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ ο Πάμισος νίκησε την Τρίτη με 6-1 τον Πανιώνιο Καλαμάτας σε φιλικό ματς που έγινε στον Αγιο Νικόλαο.

Δύο γκολ σημείωσε ο Αράπη και από ένα οι Καλογερόπουλος, Φιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντίσα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική νίκη για τους Νησιώτες μετά το 1-0 με τη Μάνη, ενώ έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι (2-2) με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και έχουν ηττηθεί με 1-0 από τον Εθνικό Μελιγαλά. Τα αποτελέσματα είναι βέβαια το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Γιώργο Καλόμαλο.

Ο προπονητής του Παμίσου δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να εξάγει συμπεράσματα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Καλόμαλος: “Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Εχουν βγάλει δυνατή προετοιμασία. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Διαθέτουμε ένα κράμα έμπειρων και ένα κράμα νέων παικτών και θέλουμε να τα συνδυάσουμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γ. Καλόμαλος. Ο Πάμισος παρά την ευρεία προχθεσινή νίκη χρειάζεται πάντως ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και θα προσπαθήσει να αποκτήσει δύο επιθετικούς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ρούτσης που είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο δεν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Επόμενο φιλικό για τον Πάμισο είναι το Σάββατο εκτός έδρας με τη Δόξα Μεγαλόπολης. Τέλος να σημειωθεί ότι την προσεχή Κυριακή θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και ο Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.