Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 13:14

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εκτο τεστ σήμερα με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Το τρίτο φιλικό σε διάστημα... πέντε ημερών θα δώσει σήμερα Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στις 6 μ.μ. στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.

Οι Αρκάδες μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά τοποθετήθηκαν σε διαφορετικό όμιλο από το Διαβολίτσι και εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο ακόμα και να μην κατέβουν στη Γ’ εθνική λόγω του κόστους των ταξιδιών!

Το σημερινό φιλικό στο Διαβολίτσι θα γίνει πάντως κανονικά και θα δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Παλαμάρα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με τα προτερήματα, αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας του.

Τέσσερις ισοπαλίες σε 5 ματς

Το αξιοσημείωτο για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι ότι έχει δώσει μέχρι σήμερα πέντε φιλικά και στα τέσσερα δεν έχει αναδειχθεί νικητής.

Συγκεκριμένα επικράτησε με 5-0 του Πανθουριακού και αναδείχθηκε ισόπαλος με Πανηλειακό (1-1), Καλαμάτα (0-0), Ολυμπιακό Ανάληψης (1-1) και Απόλλωνα Καλαμάτας (2-2). Τα δύο τελευταία έγιναν την τρέχουσα εβδομάδα.

Την Τετάρτη ο ΑΟΔ έπαιξε στη Μεσσήνη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την Πέμπτη στο Ασπρόχωμα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Λιόλιου και Σεντεμέντε, αλλά ισοφαρίστηκε. Στη Μεσσήνη το γκολ του Διαβολιτσίου είχε σημειώσει ο Μπαστακός.

Στα δύο φιλικά με τις μεσσηνιακές ομάδες της Α’ τοπικής δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Σταματελόπουλος, Ζάκκας, Μεμά, Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι θα απουσιάσουν και από το δυνατό φιλικό με τον Παναρκαδικό. Ο Μουλιάτος που χτύπησε στο ματς με τον Απόλλωνα, έχει πιθανότητες να παίξει.

Στις προπονήσεις ο Ζήσης

Χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας πήρε και ο Γιώργος Ζήσης, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον Αιγινιακό ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Ο μεσσήνιος αμυντικός χρησιμοποιείται τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως στόπερ και αν δεν συμφωνήσει με ομάδα από επαγγελματικές κατηγορίες, ενδέχεται να παίξει στον Α.Ο. Διαβολιτσίου!