Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 16:03

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τα δικαιολογητικά για δελτίο πιστοποίησης προπονητή

Γράφτηκε από τον

 

Τα δικαιολογητικά για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης του προπονητή τους πρέπει να καταθέσουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Α’ και Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ενωσης, σε αντίθεση περίπτωση, όσοι προπονητές δεν κατέχουν δελτίο πιστοποίησης, τότε δεν έχουν δικαίωμα να καθίσουν στον πάγκο των σωματείων, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ (άρθρο 10 παρ. 2 και 3)

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης προπονητή είναι τα παρακάτω:

1) Αίτηση του σωματείου.

2) Αντίγραφο ταυτότητας προπονητή UEFA/Ε.Π.Ο. με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.

3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) ότι ο προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και ότι αποδέχεται στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.

5) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης μέσω TAXIS και αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού.

6) Καταβολή παραβόλου 75,00 ευρώ στο ταμείο των ΕΠΣ.

7) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης. (εφόσον δεν έχει αποσταλεί)

Υπενθυμίζεται ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να αντικαθιστά τον προπονητή και να κινείται δίνοντας οδηγίες εντός της τεχνικής περιοχής κατά τη διάρκεια αγώνων όλων των κατηγοριών.

Επίσης Σωματεία που αγωνίζονται στην Β΄ και στη Γ΄ Κατηγορία, έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν προπονητή εφόσον ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία και προσλάβουν διπλωματούχο προπονητή.