Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 16:37

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δεύτερος στην Κοζάνη ο Μυστριώτης του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

 

Τη 2η θέση στην κατηγορία του πήρε ο Μυστριώτης του Ευκλή στα Σέρβια Κοζάνης.

Ο παλαίμαχος ποδηλάτης του Ευκλή, Βασίλειος Μυστριώτης ευαισθητοποιημένος πάντα σε θέματα που αφορούν τη ποδηλατική κοινότητα, στις 31 Αυγούστου, ταξίδεψε μέχρι την Κοζάνη για να λάβει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία, 1η Ανάβαση Αγίας Παρασκευής ''Γιώργος Πράσσος'', ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη Γιώργου Πράσσου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ευκλή, “πρόσφατα κατά την διάρκεια προπόνησης δυο φίλοι και συναθλητές, ο Γιώργος Πράσσος και ο Γιώργος Μίλτσης είχαν ένα θανατηφόρο ατύχημα στην Πτολεμαΐδα και αρκετά σωματεία αφιερώνουν τους αγώνες στην μνήμη των δυο αυτών παιδιών”.

Ο καλαματιανός ποδηλάτης, Μυστριώτης τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του (μάστερ Δ΄) στα Σέρβια Κοζάνης σε μια απαιτητική διαδρομή 15 χιλιομέτρων.

Τέλος, τον Αύγουστο ο Μυστριώτης επίσης εκπροσώπησε τον Ευκλή σε έναν άλλο αγώνα δρόμου στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, τερματίζοντας 5ος στην κατηγορία του σε διαδρομή 35 χιλιομέτρων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Π., την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».