Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 12:12

ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-4: Με πρωταγωνιστή τον Κουιρουκίδη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μιχάλη Κουιρουκίδη η “Μαύρη Θύελλα” επικράτησε χθες σε φιλικό παιχνίδι της Εράνης στα Φιλιατρά με 4-0.

Ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ, ενώ είχε και μια ασίστ και έδειξε έτοιμος εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της Καλαμάτας στη football league.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα στο πρώτο μέρος, που έβαλε και τα τέσσερα γκολ, είχε καλή κυκλοφορία, θέληση και πάθος για διάκριση και κυρίως αποτελεσματικότητα στον τελικό στόχο.

Στο 3’ ο Στεργίδης μπήκε από δεξιά και κέρδισε πέναλτι από τον Χαραλαμπόπουλο, το οποίο εκτέλεσε ο Κουιρουκίδης για το 0-1.

Στο 13’ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, μιας και χτύπησε στο φρύδι και του έγιναν 4 ράμματα.

Στο 17’ το σουτ του Ιντζίδη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αλεξανδρόπουλος.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γαλούπης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Στεργίδης το από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 24’ ο Βουκμίροβιτς συνεργάστηκε με τον Κουιρουκίδη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 29’ ο Αλεξανδρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Γεωργόπουλου.

Στο 39’ η Καλαμάτα κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Παπαγεωργίου...

Ο Στεργίδης το εκτέλεσε, ο Αλεξανδρόπουλος απέκρουσε, όμως ο Κουιρουκίδης πήρε το... ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 0-3.

Λίγο πριν το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους Βουκμίροβιτς, Κουιρουκίδη και Γεωργόπουλο να συνδυάζονται και τον τελευταίο να κάνει το 0-4 από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Στο 47’ ο Ράκιτς είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Η Εράνη απείλησε στο 50’ με το σουτ του Βέλη να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Πάντο που απέκρουσε.

Η Φιλιατρινή ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ είχε κι άλλη καλή στιγμή με τον Βέλλη να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Νταβίντ να παίρνει την κεφαλιά που δεν βρήκε τον στόχο.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Μπουρδέκας, Ανδρώνης, Παπαγεωργίου, Χάρμπας, Ασημακόπουλος, Πέππας, Χαραλαμπόπουλος, Φ. Γιαννακόπουλος, Βλαχόπουλος, Βέλλης.

Eπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Α. Γιαννακόπουλος, Νταβίντ, Μιχαλακόπουλος, Τσοροβάς και Σ. Λυμπερόπουλος.

Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ”: Πάντος (60’ Στεφανάκος), Τσουβαλτζίδης (60’ Γκελγκέρια), Γαλούπης, Τσιβελεκίδης (80’ Δήμος), Iντζίδης, Ζαχαρόπουλος (58’ Μπάμπης), Γιόκιτς, Βουκμίροβιτς (80’ Σάμσον), Στεργίδης (80’ Ακριστινέϊ), Κουιρουκίδης (46’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος (13’ λ. τρ. Γεωργόπουλος 63’ Καζβιρόπουλος).

* Σήμερα η Καλαμάτα θα μάθει τον αντίπαλο της στην γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, μιας και έχει προγραμματιστεί η κλήρωση.