Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 12:48

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Φιλική νίκη 2-1 επί του Παναρκαδικού (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν το έκτο φιλικό που έδωσε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επί του Παναρκαδικού στο “Καπετάν Βασίλης”...

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και επιβλήθηκαν με σκορ 2-1.

Ο ΑΟΔ έδειξε έτοιμος εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στη Σπερχογεία.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους και το επίπεδο ετοιμότητας.

Οσο για τον Παναρκαδικό του Θανάση Σταϊκου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, με την ομάδα της Τρίπολης να προσπαθεί να... συμβιβαστεί με τον 6ο όμιλο στον οποίο τοποθετήθηκε στη Γ’ εθνική (ομάδες από Αττική και Δωδεκάνησα).

Σκόρερ οι Αθανασόπουλος και Κουλόπουλος

Το Διαβολίτσι προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Αθανασόπουλου στο 32’, ενώ απείλησε και με τον Τσουκαλά.

Η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε στο 57’ με κεφαλιά του Γιουκούδη, ενώ λίγο αργότερα είχε δοκάρι σε σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι σκόραραν για δεύτερη φορά με πλασέ του Κουλόπουλου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα (2-1).

Ο ΑΟΔ είχε ακόμη καλή στιγμή με τον Αθανασόπουλο, ενώ ο Παναρκαδικός φάνηκε απειλητικός με τους Αντωνόπουλο και Μπάρδο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δ. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Μπαστακός, Πιτσιλής, Φωτόπουλος, Χότζα, Αθανασόπουλος, Τσουκαλάς, Γεωργιόπουλος.

Επαιξαν και οι: Κωνσταντακόπουλος, Π. Σουλαντίκας, Κρεμύδας, Τζανετέας, Κουλόπουλος, Σεντεμέντες, Μουλιάτος και Οδεμισιώτης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Νάνος, Γκαντιάγκα, Ρέππας, Κοντογιαννόπουλος, Τσιώλης, Τρέσα, Γιουκούδης.

Επαιξαν και οι: Ζαχαρής, Μπάρδος, Αντωνόπουλος, Καπετανάκης, Δάβρος και Σεμπάστιαν.