Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 14:45

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική ήττα 1-0 από Ολυμπιακό Ζαχάρως

Γράφτηκε από τον

 

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε χθες η Κυπαρισσία κι αυτό επί Ηλειακού εδάφους...

Ο ΑΟΚ μετά τον Αίαντα Γαστούνης πριν μια εβδομάδα, χθες αντιμετώπισε στη Ζαχάρω τον τοπικό Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Η Τριφυλιακή ομάδα φάνηκε κουρασμένη από την προετοιμασία, ενώ επηρεάστηκε και από τον αγωνιστικό χώρο (φυσικό χορτάρι) που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Εστω κι έτσι όμως ο ΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα Γ’ εθνικής που σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Κανάνι, ενώ η Κυπαρισσία απείλησε με τους Σούπουλι και Τζανέτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές Αρης Ρουμελιώτης και Τάκης Παναγόπουλος έκαναν αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

Η Κυπαρισσία είχε δύο καλές στιγμές με τους Καραβούλια και Τσαγκάρη, ενώ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως είχε δοκάρι στο 70’ με τον Καπλάνη.

Το γκολ ο Καπλάνης στο 88'

Τελικά λίγο πριν το φινάλε (88’) η ομάδα της Ζαχάρως σκόραρε με σουτ του Καπλάνη έξω από την περιοχή και πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: Καπετανάκης, Χριστόπουλος, Τσίτσος, Κατελούζος, Γκούσκος, Καπλάνης, Σκούρτας, Κανάνι, Σκοζάι, Γκόμεζ, Παναγόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Πλαστουργός, Κακολύρης, Ηλιόπουλος, Ντούφας και Χαλερμάιερ.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Κοσμόπουλος, Ζαφείρης, Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Βασίλιεφ, Σούπουλι, Μπάρκας, Τζανέτος, Καμαρινός,

Κ. Κωνσταντόπουλος.

Επαιξαν και οι: Γεωργιόπουλος, Τσαγκάρης, Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Δημητρακάκης και Καραβούλιας.