Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:40

Η ακαδημία του Εθνικού Μελιγαλά αρχίζει σήμερα την προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
Η ακαδημία του Εθνικού Μελιγαλά αρχίζει σήμερα την προετοιμασία

 

Την προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα ξεκινήσουν σήμερα οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας του Εθνικού Μελιγαλά.

Ο προπονητής της ακαδημίας Αλέκος Δέδες μέσω της σελίδας του στο facebook, γνωστοποίησε την έναρξη των προπονήσεων, καλώντας μάλιστα τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές να δώσουν το παρών στη σημερινή συγκέντρωση, που αφορά τους γεννηθέντες τα έτη 2003 έως και 2008 και στη μεθαυριανή, που είναι για τους γεννηθέντες από το 2009 έως και το 2014.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 6 το απόγευμα στο μεγάλο γήπεδο θα πραγματοποιηθούν εγγραφές και συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων και αφορά τους γεννημένους τα έτη 2003-04-05-06-07-08.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον ίδιο χώρο, στο μεγάλο γήπεδο, θα δώσουν το παρών οι γεννηθέντες τα έτη 2009-10-11-12-13-14, όπου μαζί με τους γονείς τους θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κλείνοντας το σημείωμα του ο Αλέκος Δέδες επισημαίνει ότι τα παιδιά να δώσουν το παρών με τις στολές τους ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο. Παράλληλα έχει κάνει προεργασία ώστε οι προπονήσεις να γίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όπως συμβαίνει με ακαδημίες σε άλλες πολλές για να διευκολύνονται τα παιδιά που στη διάρκεια της εβδομάδας έχουν φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητες. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να πραγματοποιούνται περισσότεροι αγώνες, κάτι που λατρεύουν τα παιδιά.