Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 11:40

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πέρασε χωρίς αγώνα η “Μαύρη Θύελλα”!

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πέρασε χωρίς αγώνα η “Μαύρη Θύελλα”!

 

Η Καλαμάτα ήταν η τυχερή από τις 25 ομάδες που συμμετείχαν στην κλήρωση της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν αυτή που κληρώθηκε να περάσει άνευ αγώνα από την γ’ φάση, τα ματς της οποίας θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 - 15 Σεπτεμβρίου.

Η Καλαμάτα λοιπόν θα παίξει για πρώτη φορά στην δ’ φάση. Εκεί θα συμμετέχουν οι νικητές των 12 αγώνων του Σαββατοκύριακου, η Καλαμάτα που περνά άνευ αγώνα και οι 12 ομάδες της Super League 2. Οι αγώνες θα γίνουν στις 24-26 Σεπτεμβρίου με γηπεδούχους τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, δηλαδή η Καλαμάτα θα είναι γηπεδούχος αφού οι ομάδες που θα προέρχονται από την γ’ φάση θα παίξουν αντιμέτωπες με τις ομάδες της Super League 2.

Είχε ζητήσει αναβολή

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλαμάτα πριν την διεξαγωγή της χθεσινής κλήρωσης ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας της που θα προέκυπτε, προκειμένου να παίξει όταν θα έχει στην διάθεση της όλα τα δελτία των παικτών της. Αυτό επειδή έχει δικαίωμα μεταγραφών (μαζί με την Νίκη Βόλου μιας και οι δυο ομάδες τοποθετήθηκαν με καθυστέρηση στην Football League) μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Τελικά ήταν η τυχερή της κλήρωσης οπότε δεν χρειάστηκε να συζητηθεί καθόλου το αίτημα της.

Δεν έχει γήπεδο για

το ματς της δ’ φάσης

Οσον αφορά το ματς της δ’ φάσης που θα παίξει η Καλαμάτα (η κλήρωση θα γίνει μετά τους αγώνες της γ’ φάσης), η Μεσσηνιακή ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο. Συγκεκριμένα, αν δεν είναι πάλι η τυχερή μια από τις 25 ομάδες της δ’ φάσης που θα περάσει άνευ αγώνα, θα κληθεί να παίξει εντός έδρας, όμως η ενημέρωση που έχουν οι “μελανόλευκοι” είναι ότι ο τάπητας του Δημοτικού Σταδίου δεν θα είναι έτοιμος το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου. Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού υπάρχει το πρόβλημα στατικότητας, ενώ το γήπεδο των Φιλιατρών, που εξετάστηκε ως εναλλακτική λύση, εκτιμάται πως δεν καλύπτει τις ανάγκες του αγώνα. Ετσι, προς το παρών, δεν είναι ξεκάθαρο το που θα δώσει η Καλαμάτα το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.