Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 15:27

Στην Κ17 της ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Οικονομέας

Γράφτηκε από τον

 

Αλλος ένας Καλαματιανός ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτης Οικονομέας εντάσσεται στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 16χρονος αμυντικός, την Τρίτη θα υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17, μετά από εισήγηση του προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ο οποίος τον είχε στη διάθεση του στο μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Ο νεαρός Καλαματιανός άφησε άριστες εντυπώσεις με την σωματική και αγωνιστική του κατάσταση και ήταν θέμα χρόνου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Π.Σ. “Η Καλαμάτα” και την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σήμερα αναμένεται να σταλούν από την ομάδα της Καλαμάτας τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι ο Οικονομέας θα υπογράψει, όπως προαναφέραμε συμφωνία συνεργασίας με τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν, εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΚ ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Παρασκευάς Τσιγαρίδης, μέλος της ακαδημίας του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, όπου φέτος προωθήθηκε στην Κ19, ενώ στις ομάδες υποδομής της ΑΕΚ βρίσκονται άλλοι δύο νεαροί Καλαματιανοί παίκτες, ο Παναγιώτης Δημητρίου (Κ17), από την Ομόνοια, καθώς και ο Γιάννης Σαρδέλης από τον Α.Ο. Πατίστα, ο οποίος φέτος προωθήθηκε στην Κ19, ενώ δηλώθηκε και στη 2η λίστα της UEFA για τα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ με Κραϊόβα και Τρανσοσπορτ για να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Europa League.