Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 16:52

Πρώτη συγκέντρωση της ακαδημίας του Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το ταξίδι της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου η ακαδημία του Ηρακλή Καλαμάτας.

Η πρώτη συγκέντρωση, όπου περιελάμβανε και χαλαρή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Μουντιαλίτο, εκεί όπου θα κάνουν προπόνηση, τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα.

Υπεύθυνος της ακαδημίας από τη φετινή χρονιά θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και του ΠΑΣ Γιάννενα και τα τελευταία χρόνια διπλωματούχος προπονητής Βασίλης Μπλέτσας (φωτό), ενώ θα έχει για συνεργάτη του, το επί σειρά ετών προπονητής της ακαδημίας Δημήτρη Νικολακέα.

Το πρωί του Σαββάτου, ενημερώθηκαν οι γονείς και οι νεαροί αθλητές για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο ίσως τροποποιηθεί τις επόμενες ημέρες που θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Για την ώρα οι προπονήσεις θα γίνονται σε ότι αφορά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2007 έως και το 2012, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη 6 με 8 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οσο για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 έως 2006 οι προπονήσεις θα γίνονται από τις 2.45 μετά το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” και το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν και για τις προπονήσεις του Σαββάτου.

Με αφορμή την πρώτη προπόνηση, ο υπεύθυνος της ακαδημίας της κυανόλευκης ομάδας Βασίλης Μπλέτσας μας είπε: “Ξεκινάει κάτι καινούργιο που αρέσει στους παλιούς και απ’ ότι φαίνεται το αγκαλιάζουν και νέα παιδιά. Ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι πάντα με στόχο να περνάνε τα παιδιά ευχάριστα. Επίσης στόχος μας είναι να γίνουν και πολλές δράσεις. Από εκεί και πέρα σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) είχαμε την πρώτη μας προπόνηση. Ουσιαστικά ήταν αναγνωριστική, γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή που φτιάχνουμε τα γκρουπ με τις ηλικίες. Πάντως καλά πήγε. Το ευχάριστο είναι ότι τα περισσότερα παιδιά από πέρυσι θα είναι στην ομάδα. Και περιμένουμε τώρα από καινούριους παίκτες τι θα έχουμε”.