Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 17:27

ΕΡΑΝΗ: “Εχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας”, λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Σ’ ένα πολύ δύσκολο τεστ κλήθηκαν να δώσουν εξετάσεις την Κυριακή οι παίκτες της Εράνης και φάνηκαν απροετοίμαστοι, σύμφωνα με τον τεχνικό της Κώστα Λυμπερόπουλο.

Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με 4-0 από τη “Μαύρη Θύελλα” που προετοιμάζεται για τη Football League. H διαφορά κατηγοριών και δυναμικότητας ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κ. Λυμπερόπουλο να δηλώνει ότι: “Θεωρώ ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τέτοιο φιλικό με τόσο δυνατό αντίπαλο. Ηταν για εμάς πολύ νωρίς. Υπάρχουν όμως και θετικά από αυτό το ματς, γιατί μας έδειξε τις πολλές αδυναμίες. Εχουμε όμως χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας και γι’ αυτό θα δουλέψουμε”.

Να σημειωθεί ότι η Εράνη αγωνίστηκε προχθές με αρκετές απουσίες, καθώς πέρα από τον Μπεγλετζή που χάνει ουσιαστικά τη σεζόν δεν έπαιξαν οι τραυματίες Νίκος και Ανδρέας Χρονόπουλος, ο Γριβοκωστόπουλος που είχε στομαχικές διαταραχές και ο στρατευμένος Νικολακόπουλος. Ακόμα ο Βλαχόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Στο φιλικό πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Νταβιντ, ο οποίος είναι 24 ετών επιθετικός από τη Νέα Γουινέα και θα αποκτηθεί εφόσον μπορέσει η Εράνη να του εκδώσει δελτίο.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κορώνη για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.