Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 19:21

Super League 2: Σέντρα στις 29 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από τον

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η Super League 2 όπως αποφασίστηκε μετά από ψηφοφορία στο Δ.Σ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας που έγινε την Τρίτη (10/9).

Το Δ.Σ της Super League 2 συνεδρίασε την Τρίτη (10/9) και αποφασίστηκε η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η μετάθεση της σέντρας - αρχικά ήταν προγραμματισμένη η έναρξη για τις 15 Σεπτεμβρίου - αποφασίστηκε μετά από ψηφοφορία λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι για το πρωτάθλημα δεν προβλέπονται εμβόλιμες αγωνιστικές - εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα με αναβολές και ακυρώσεις αναμετρήσεων - ενώ η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Τα playoffs (1-6) και playouts (7-12) - δύο γύροι και στα δύο - θα διαρκέσουν από την 1η Μαρτίου έως τη 10η Μαΐου.

Ο πρώτος (όπως βγαίνει από playoffs) ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία, ο δεύτερος (όπως βγαίνει από τα playoffs) θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ με τον 13ο της Super League 1. Ο 11ος και 12ος (όπως βγουν από τα playouts) υποβιβάζονται απευθείας στην τρίτη κατηγορία (Football League).
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ