Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 11:21

Κληρώνει σήμερα για το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Κληρώνει σήμερα για το Διαβολίτσι

 

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς για πρώτη φορά θα μπει στην κληρωτίδα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας τοποθετήθηκαν ως γνωστόν στον 7ο όμιλο που περιλαμβάνει 14 συνολικά ομάδες από την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η σύνθεση του ομίλου έχει ως εξής: Ναύπλιο 2017, Παναργειακός, Ενωση Ερμιονίδας (ΕΠΣ Αργολίδας), Α.Ο. Διαβολιτσίου (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακός Ζαχάρως (ΕΠΣ Ηλείας), Πανγυθεατικός, Αστέρας Βλαχιώτη, ΠΣ “Η Σπάρτη” (ΕΠΣ Λακωνίας), Θύελλα Πατρών, Διαγόρας Βραχνέικων (ΕΠΣ Αχαΐας), ΑΟ Τσιλιβή και ΑΠΣ Ζάκυνθος (ΕΠΣ Ζακύνθου).

Σήμερα λοιπόν το Διαβολίτσι θα μάθει τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους 13 αντιπάλους του. Η κλήρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ και τη μεσσηνιακή ομάδα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της Γιάννης Κωνσταντάρας.

Θυμίζουμε ότι από τον 7ο όμιλο θα υποβιβαστούν οι έξι τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει σε αγώνες μπαράζ ανόδου στη Football League με τους πρωταθλητές των υπόλοιπων ομίλων (ανεβαίνουν 4 συνολικά ομάδες). Στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα λάβουν μέρος 107 ομάδες, χωρισμένες σε 8 ομίλους, ενώ η σέντρα ενδέχεται να γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Σε αναμονή για το γήπεδο

Εργασίες που αφορούν την περίφραξη, την κερκίδα και τα αποδυτήρια πρέπει να γίνουν στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” προκειμένου να πάρει άδεια καταλληλότητας για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Τα χρήματα είναι διαθέσιμα, αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα για να ξεκινήσουν εργασίες.

Και αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο τη διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου, η οποία περιμένει από τη δημοτική αρχή να τρέξει γρήγορα τις διαδικασίες και η ομάδα να μην στερηθεί για καιρό τη φυσική της έδρα.

Στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής είναι δεδομένο ότι ο ΑΟΔ θα παίζει ως γηπεδούχος στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ θα προπονείται καθημερινά στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, που έχει εξαιρετικό τάπητα, αλλά όχι την απαιτούμενη άδεια για παιχνίδι εθνικής κατηγορίας.