Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 13:27

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δυναμώνει στην επίθεση με Φώτη Διακουμή

Γράφτηκε από τον

 

Για λογαριασμό του Ακρίτα Κορώνης θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Φώτης Διακουμής.

Ο πρώην επιθετικός του Τσικλητήρα Πύλου υπέγραψε στον Ακρίτα και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Σπύρο Τσίκινη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στον Εθνικό τη σεζόν που η ομάδα του Μελιγαλά κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία.

Ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει πολλά στον Διακουμή, ο οποίος από το ξεκίνημα δείχνει την ευχέρεια στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο σαββατιάτικο φιλικό με τη Μεθώνη. Ο Ακρίτας επικράτησε με 3-1 (το τρίτο γκολ ο Τσάνι) και έδειξε σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η Κορώνη έχει δώσει ένα ακόμα τεστ με τον Ολυμπιακό Ανάληψης (0-0) και πλέον προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του κυπέλλου με αντίπαλο την Εράνη.

Εφτά νέα πρόσωπα

Εφτά νέα πρόσωπα μετρά ο Ακρίτας σε σχέση με την περσινή σεζόν, καθώς επέστρεψε και ο Αντώνης Καπινιάρης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έπαιξε πέρυσι. Ο έμπειρος μέσος που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αθήνας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Θυμίζουμε, ότι η Κορώνη έχει αποκτήσει ακόμα τους Μπίζο, Γεωργιόπουλο, Σταθά, το Διακουμή που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και τους Τσάνι, Χοτζόλι που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ακρίτα.