Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 16:19

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χωρίς αγώνα στην γ’ φάση του κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

 

Στη γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας χωρίς καν να ιδρώσει προκρίθηκε ο Πανιώνιος, αφού η “Μαύρη Θύελλα” με την οποία κληρώθηκε ανέβηκε τελικά στη Football League και δεν θα συμμετάσχει στο θεσμό.

Η καλαματιανή ομάδα προσμένει τον αντίπαλο της στους “16” που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός Καλαμάτας – Παπαφλέσσας Χώρας. Ως εκ τούτου η έναρξη των επίσημων παιχνιδιών θα καθυστερήσει μία εβδομάδα για τον Πανιώνιο και ο Παντελής Τσιγαρίδης (φωτό) ψάχνει αντίπαλο για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την περασμένη Κυριακή ο Πανιώνιος νίκησε σε φιλικό ματς στο “Γ. Λουκαρέας” με 1-0 τον Κεραυνό με γκολ του Καρούμπα και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στα τεστ προετοιμασίας, μετά το 2-0 επί της Δόξας Καλαμάτας. Στον αντίποδα έχει ηττηθεί με 6-1 από τον Πάμισο και 4-0 από την Ομόνοια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στον Πανιώνιο θα λειτουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου, με προπονητή τον Παντελή Τσιγαρίδη, ο οποίος θα κοουτσάρει και την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.