Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 12:15

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να παλέψουμε σε όλα τα ματς για την παραμονή”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να παλέψουμε σε όλα τα ματς για την παραμονή”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους 13 αντιπάλους του στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής έμαθε την Τετάρτη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο ΑΟΔ στις 22 Σεπτεμβρίου και μάλιστα εκτός έδρας.

“Γνωρίζαμε ποιος ήταν ο όμιλος και δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων, αφού θα παίξουμε με όλους. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω. Πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα ματς για την παραμονή”, το σχόλιο του Κώστα Παλαμάρα για την κλήρωση.

Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο ματς κυπέλλου με τη Σπερχογεία, με το οποίο ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.

Οι Σταματελόπουλος, Μεμά, Ζάκκας και Παπαγιαννόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” στον αγώνα της Κυριακής. Ακόμα ο Κρεμμύδας ζήτησε να αποχωρήσει γιατί δεν μπόρεσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Ανάληψης. Το κενό του θα καλυφθεί μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση. Διαφορετικά το Διαβολίτσι θα πορευτεί χωρίς άλλη μεταγραφή.

Για την αναμέτρηση με τη Σπερχογεία στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” ο Κ. Παλαμάρας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δει με σοβαρότητα το πρώτο επίσημο ματς και να πάρει την πρόκριση, καθώς το κύπελλο Μεσσηνίας είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον ΑΟΔ.