Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 16:32

Την Κυριακή η “πρώτη” του Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον
Την Κυριακή η “πρώτη” του Αστέρα Βαλύρας

 

Αυτή την Κυριακή θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στον Αστέρα Βαλύρας ενόψει της νέας σεζόν. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της ομάδας και αφορά τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και την ακαδημία.

Στην ανδρική ομάδα τα ηνία ανέλαβε ο Αλέκος Τσατάς (φωτό), ενώ στην ακαδημία βρίσκεται ο Αλέκος Δέδες, που έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσατάς είχε αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης την δεκαετία του ΄70, ενώ για τρεις δεκαετίες και πλέον υπήρξε στενός συνεργάτης του Άγγελου Σκαφιδά στις μικτές ομάδες παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Το ρόστερ

Ο Αστέρας θα λάβει μέρος τη νέα σεζόν στο 2ο όμιλο της Β’ τοπικής και θα στηριχθεί σε παιδιά από τη περιοχή της Ιθώμης και την Ακαδημία. Στη διάθεση του Αλέκου Τσατά θα βρίσκονται μια πλειάδα ποδοσφαιριστές ώστε να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή εντεκάδα και να διεκδικήσει μια πορεία καλύτερη από τη περσινή.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Ξαρχάκο, Κώστα Ζησιμάτο, Κώστα Σιάγκρη, Χαρίλη Φουρναράκο, Μάκη Πανταζή, Μήτσο Γούλια, Γιάννη Ανδριανόπουλο, Δημήτρη Στρατή, Ηλία Μουρούσια, Kristian Boboci, Τάσο Νίκα, Ανδρέα Δουλάμη, Θόδωρο Μ. Τσάμη, Τάσο Π. Μπουρίκα, Σταύρο Μ. Τσάμη, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, Νίκο Νικολόπουλο, Α. Μπούτρο, Ε. Καλαφάτη, Κώστα Θ. Καυκούλα, Θόδωρο Κ. Καυκούλα, Ραφαήλ Ι. Λινάρδο, Πέρι Τσιλίκα, Γιώργο Μπόβη, Γιάννη Μαυροειδή, Αυγερινό,. Β.Π. Οικονόμου, Φειδά. Παπασταμάτη και Γιάννη Κλειώτη

Συνάντηση με Μακρή

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος αντιδήμαρχος Μεσσήνης για θέματα αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αστέρα Βαλύρας Γιώργο Φωτεινό, ο οποίος του ζήτησε εσπευσμένα να δρομολογήσει ένα μικρό λίφτινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και

τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νίκη Πλάτης .Ο Αστέρας ως γνωστόν απέκτησε πρόσφατα ισχυρή διοίκηση με την στήριξη δεκάδων επαγγελματιών από τη περιοχή της Ιθώμης και των Δήμων Οιχαλίας και Μεσσήνης.

Το νέο δ.σ. που συγκροτήθηκε σε Σώμα έχει ως εξής: Γεώργιος Ν. Φωτεινός (πρόεδρος),: Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Αλέκος Βλαχάκης (β’ αντιπρόεδρος – εκπρόσωπος ΕΠΣΜ/ΕΠΟ), Βασίλης Φ. Μπακόπουλος (γενικός γραμματέας), Ρόζυ Καρύδη (ταμίας), Ανδρέας Γ. Δουλάμης (τεχνικός σύμβουλος), Ρίτσα Καφετζάκη-Κλάδη (υπεύθυνη ακαδημίας F.C. Ιθώμης), Μάριος Κ. Κλειώτης (έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος), Χρήστος Παπαγεωργίου (υπεύθυνος επικοινωνίας ΜΜΕ) και εξελεγκτική επιτροπή: Πρόεδρος Γιώργος Ραμογιαννόπουλος Μέλη: Στέλιος Ηλ. Μακρής, Δημήτρης Φ. Οικονόμου, Ξενοφών Καρτερολιώτης.