Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 11:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε τον 30χρονο Βόσνιο μέσο Αμέρ Οσμάνατζικ

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε τον 30χρονο Βόσνιο μέσο Αμέρ Οσμάνατζικ

Τον 30χρονο Βόσνιο Αμέρ Οσμάνατζικ πρόσθεσε στο ρόστερ της η Καλαμάτα.

Πρόκειται για επιτελικό μέσο ο οποίος χθες βρέθηκε στην Αθήνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μεσσηνιακή ομάδα και από την Τρίτη θα είναι στην διάθεση του Βασίλη Βούζα.

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1989 στην Janja, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, έχει ύψος 1,86 μ. και βάρος 70 kg ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Sloboda Tuzla. Από το 2008 είναι μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Νωρίτερα, είχε εκπροσωπήσει τη Βοσνία σε επίπεδο U-17 και U-19.

Στο παρελθόν έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της χώρας του ενώ το 2012 είχε περάσει από τη Νορβηγία και την Χάουγκεσουντ. Την τελευταία 5ετία έπαιξε σε Ολίμπικ Σεράγεβο, Νovi Pazar, Zemum, Σλόμποντα Τούζλα μετρώντας συνολικά 95 συμμετοχές και 5 γκολ.

Φιλικό με Εθνική Ενόπλων για κοινωνικό χαρακτήρα

Την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων θα υποδεχθεί σήμερα η Καλαμάτα, σε ένα ενδιαφέρον φιλικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (έναρξη 5.30 μ.μ.).

Ο αγώνας θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού από τα έσοδα που θα προκύψουν θα ενισχυθούν οικονομικά κάποιες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ και προσέλευση μόνο από την δυτική κερκίδα (πέταλο). Το ίδιο θα ισχύει και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προεγγραφεί και θα μπαίνουν με λίστα.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για το ματς αναφέρει: “Με προσήλωση και σκοπό να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο και την αλληλεγγύη που πρέπει να διέπει της ομάδας μας προσκαλέσαμε και καλωσορίζουμε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων, το Σάββατο το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών της πόλης μας. Η συγκεκριμένη Εθνική ομάδα έχει συσταθεί για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο και αποτελείται από επίλεκτους ποδοσφαιριστές όπως οι Τζανδάρης (Παναθηναϊκός) – Χοτζάλι, Φατιόν (Α.Ε.Λ.) – Αμπντούν (Πλατανιάς) – Γκίνο (Απόλλων Αθηνών) – Ροβίθης, Μπουρσελής (Εργοτέλης) – με προπονητή τον Θοδωρή Παχατουρίδη”.

Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα δεν έχει υποχρεώσεις αύριο στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς θα πάρει άνευ αγώνα την πρόκριση στην δ’ φάση, μιας και ήταν η τυχερή της κλήρωσης που έγινε την περασμένη Δευτέρα.