Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 18:05

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Τα βλέμματα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Γράφτηκε από τον
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Τα βλέμματα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

 

Έπειτα από δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2020, η Super League επιστρέφει με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς Άρης και Παναθηναϊκός κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της εφετινής σεζόν. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν... μουδιασμένα τη χρονιά, έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες, με τους "κίτρινους" μάλιστα να προχωρούν και στην απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη.

Σήμερα Σάββατο, ο πρωταθλητής και εκ των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ, βγαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν από την Τούμπα, με τον Ατρόμητο να "υπόσχεται" μια δύσκολη δοκιμασία στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο εξαιρετικός, μέχρι στιγμής, ΟΦΗ περιμένει στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό, φιλοδοξώντας να δώσει συνέχεια στο "διπλό" επί του Παναθηναϊκού ενώ οι Αγρινιώτες θα αναζητήσουν τον πρώτο τους βαθμό. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στον Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον συμπρωτοπόρο, νεοφώτιστο Βόλο! Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει να "καθαρίσει" από νωρίς το ματς, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τους "ερυθρόλευκους" να φιλοξενούν την Τότεναμ.

Την Κυριακή, πέραν της αναμέτρησης στο Χαριλάου, η Ξάνθη θα προσπαθήσει να διευρύνει το "απόλυτο" ξεκίνημά της καθώς περιμένει τον, δίχως βαθμό, Αστέρα Τρίπολης. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου πια στον πάγκο του, ευελπιστεί να... ξεκολλήσει από το -6 με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν φιλοξενώντας την Λάρισα ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και με τον Νίκο Κωστένογλου να παραμένει τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ περιμένει τη Λαμία των δυο ισοπαλιών σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (7 μ.μ. ΕΡΤ)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (7.15 μ.μ. NS2)

Ολυμπιακός - Ν.Π.Σ. Βόλος (9.30 μ.μ. NS1)

Κυριακή

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (7 μ.μ. ΕΡΤ)

ΑΕΚ - Λαμία (9.30 μ.μ. NS2)

Πανιώνιος - ΑΕΛ (7.15 μ.μ. NS3)

Άρης - Παναθηναϊκός (9.30 μ.μ. NS1)