Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 12:45

Σεμινάριο της ΕΠΟ για προπονητές ακαδημιών πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Το 1ο Σεμινάριο Επιμόρφωσης Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών 2019 – 2020 έγινε χθες στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Υπεύθυνος ήταν ο grassroots manager της Ε.Π.Ο. Χρήστος Σίσκος ο οποίος ασχολείται 18 χρόνια με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει προπονητής στην Κ20 του Παναθηναϊκού και τεχνικός σύμβουλος στην ακαδημία της ΑΕΚ.

Τα σεμινάρια γίνονται για πρώτη φορά και οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της χώρας. Το σεμινάριο ήταν χωρισμένο σε τρεις ενότητες: Περιβάλλον, μάθηση και εκπαίδευση ήταν η πρώτη, οργάνωση προπόνησης και αγωνιστικής φιλοσοφίας η δεύτερη και ετήσιος προγραμματισμός η τρίτη ενότητα.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Σπηλιώτης και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου προπονητών Αγγελος Σκαφιδάς αλλά και οι προπονητές Αλέκος Τσατάς, Παναγιώτης Στάθης, Γιάννης Γεωργιτζίκης, Βασίλης Πολυχρόνης, Αρης Γαλανόπουλος, Μιχάλης Παυλάκης, Παναγιώτης Πεφάνης, Γιώργος Πατρίκης, Παναγιώτης Μπιζίμης, Βασίλης Μπλέτσας.