Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 13:16

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Ανέβασε ρυθμό στο β’ μέρος και “καθάρισε” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο γκολ του Γιώργου Μουλιάτου και ένα του Βασίλη Αθανασόπουλου ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” με 3-0 τη Σπερχογεία και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με σουτ του Μουλιάτου και αυτό το γκολ άλλαξε τη ψυχολογία του αγώνα.

Επιπλέον ο Κώστας Παλαμάρας προχώρησε σε 3 αλλαγές και ο ΑΟΔ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο και “καθάρισε” την πρόκριση.

Ο Μουλιάτος και πάλι με πλασέ στο 67’ έκανε το 2-0 και ο Αθανασόπουλος με τον ίδιο τρόπο στο 79’ το 3-0. Οι “ταύροι” που παρατάχθηκαν χωρίς τους Καλλιντέρη, Δικαίο, Πετριτάι, Οικονομόπουλο, Κοτσιλιέρη δεν είχαν τις ίδιες δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία ηττήθηκαν. Κρατούν όμως τη μαχητική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα σε μια ομάδα Γ’ εθνικής.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τους Γεωργαντά και Καραμπέτσο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος,. Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Λιόλιος, Ι. Καλογερόπουλος (46’ Τσουκαλάς), Χότζα (46’ Σεντεμέντες), Τζανετέας, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γεωργιόπουλος (46’ Αθανασόπουλος), Κουλόπουλος (70’ Παπαγιαννοπουλος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Παπανικολός, Δημητρίου, Δωδέκατος, Μάραντος, Πετράκος (46’ Γκραντινάρου), Δασκαλάκης (70’ λ.τρ. Μπάκας), Καραχάλιος, Σαούτης, Θεοδωρόπουλος, Φωτιάδης, Κουτσουρόπουλος.

Ενός λεπτού σιγή

Πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Κορακοβούνη που έφυγε από τη ζωή. Είχε διατελέσει δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Διαβολιτσίου, πρόεδρος της κοινότητας Διαβολιτσίου, πρόεδρος του ΑΟΔ και γενικός γραμματέας της ΕΠ Μεσσηνίας. “Υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα του δημόσιου βίου του νομού μας”, αναφέρει η διοίκηση του Διαβολιτσίου.