Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 19:53

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-2: Πρόκριση με Σακκά (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-2: Πρόκριση με Σακκά (φωτό)

 

Με γκολ που σημείωσε ο Κώστας Σακκάς, ο Αστέρας Αρφαρών κέρδισε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας, την ΑΕΚ Καλαμάτας με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στο 15’ ο Κ. Σακκάς βγήκε τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο και με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα των Αρφαρών. Στο 48’ μπαλιά του Α. Χριστόπουλου στον Παπαδέα και αυτός με προβολή “έγραψε” το 1-1. Στο 52’ ο Α. Χριστόπουλος είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ, όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε έξω από τη μεγάλη περιοχή κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών. Στο 58’ ο Κ. Σακκάς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων βγήκε μόνος απέναντι στον Αναστασόπουλο και με σουτ πέτυχε το τελικό 1-2.

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αναστασόπουλος, Μπαρούνης (85’ Τσικρικάς), Πέτροβας (70’ Αγγελόπουλος), Διπλάρης, Κόλλιας (60’ Πλαγιανός), Δημητρίου, Παπαδέας, Κουτουμάνος, Γεωργακόπουλος (60’ Μουστάκας), Α. Χριστόπουλος, Ρούσεφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Καράγιαννης (46’ Π. Βανικιώτης), Ματθαίος, Κ. Καπόγλης, Τσιλίκος, Μαρκόπουλος, Σουλιμάς, Φέστας, Κ. Σακκάς (85’ Λυμπερόπουλος), Π. Καπόγλης, Κ. Χριστόπουλος.

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.