Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 20:54

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Δώνη στο τιμόνι!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Δώνη στο τιμόνι!

Ο Νίκος Νταμπίζας τον στήριξε, το ίδιο και οι παίκτες του. Ο Γιάννης Αλαφούζος στην συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή και τον Γιώργο Δώνη τάχθηκε στο πλευρό του Έλληνα προπονητή, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του «τριφυλλιού»!

Από την στιγμή που ο Νίκος Νταμπίζας τον στήριξε απόλυτα και οι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, όπως διαβάσατε έγκυρα και έγκαιρα στο gazzetta.gr, οι πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα αυξημένες. Αυτό που απέμενε για να «κλειδώσει» η παρουσία του Έλληνα τεχνικού ήταν το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι τρεις άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα, ανέλυσαν διεξοδικά την κατάσταση και ο Έλληνας προπονητής άφησε στην άκρη τις όποιες σκέψεις έκανε για παραίτηση. Ο Αλαφούζος ζήτησε και πήρε εξηγήσεις για την άθλια αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έθεσε θέμα προπονητή, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του Νταμπίζα και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ως έχει, προσπαθώντας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά, να αντιστρέψει την κατάσταση και να βγάλει αντίδραση!
Πηγή: gazzetta.gr