Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 13:09

ΕΡΑΝΗ: Στο “στόχαστρο” ο Τσουλάκος

Γράφτηκε από τον

 

Για την απόκτηση σέντερ φορ κινείται η Εράνη προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Μπεγλετζή.

Οι Φιλιατρινοί εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Σταύρου Τσουλάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες η Εράνη έχει κάνει πρόταση στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρόδου και αναμένει απάντηση.

Ο Τσουλάκος έχει παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΠΑΟΚ, της Καλαμάτας, του Παμίσου, του Μεσσηνιακού, του Πανσερραϊκού και της Κορίνθου.

Τελευταίος σταθμός ήταν η Ρόδος απ’ όπου έμεινε ελεύθερος, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στη Μεσσηνία.

Αγωνιστικά, η Εράνη πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ακρίτα Κορώνης (2-1), αλλά έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος κρατά μόνο την πρόκριση από τον αγώνα της Κυριακής και προσμένει βελτίωση αρχής γενομένης από το ματς με το Καλό Νερό για τη γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι Νίκος και Ανδρέας Χρονόπουλος θα απουσιάσουν και από το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί η κατάσταση του Ανδρώνη που αποχώρησε προχθές με ενοχλήσεις στο γόνατο. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπουράκος που “κουβαλούσε” τιμωρία από πέρυσι. Αύριο η Εράνη θα δώσει φιλικό με τη Νίκη Πλάτης, στο οποίο θα παίξουν όσοι δεν αγωνίστηκαν με την Κορώνη.