Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 13:40

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Θέλει να παίξει με Απόλλωνα πριν την πρεμιέρα της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Με το “δεξί” μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, νικώντας την Κυριακή με 3-0 τη Σπερχογεία στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.

Ο ΑΟΔ προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει σε νέο νοκ – άουτ παιχνίδι τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Την προσεχή Κυριακή όμως ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ως εκ τούτου το ματς κυπέλλου πρέπει να γίνει μεσοβδόμαδα.

Επιθυμία των ανθρώπων του Διαβολιτσίου είναι να παίξουν πριν την πρεμιέρα με τον Αστέρα Βλαχιώτη, δηλαδή αύριο Τετάρτη.

Ο Απόλλωνας, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμφωνεί (προτείνει τη διεξαγωγή του αγώνα για την επόμενη Τετάρτη) και μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε οριστεί η αναμέτρηση από την ΕΠΣΜ.

Ετσι ο ΑΟΔ μπήκε χθες στο γήπεδο για προπόνηση χωρίς να γνωρίζει αν θα πρέπει να προετοιμαστεί για το κύπελλο ή το πρωτάθλημα, όπου στις πρώτες έξι αγωνιστικές, θα δώσει τέσσερα ματς εκτός Μεσσηνίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Καλογερόπουλος βγήκε με πρόβλημα τραυματισμού (έχει πρηστεί ο αστράγαλος) από το ματς με τη Σπερχογεία και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι έτοιμος για το Βλαχιώτη.

Από εκεί και πέρα, σταδιακά ανεβάζουν στροφές οι Ζάκκας, Μεμά, Σταματελόπουλος και Γκότσης.

Προφορική συμφωνία με Φωτόπουλο

Τη φανέλα του ΑΟΔ αναμένεται να φορά τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Φωτόπουλος, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον πρώην μεσοαμυντικό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Φωτόπουλος που πήγε σε μικρή ηλικία από το Δαναό στους Αρκάδες, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ.