Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 14:04

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Ορισμένοι δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά”, λέει με ανακοίνωσή της για τη διαιτησία

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Ορισμένοι δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά”, λέει με ανακοίνωσή της για τη διαιτησία

Πέρυσι η Α.Ε. Μάνης έφθασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου αποκλείστηκε σε διπλούς αγώνες από τη μετέπειτα κυπελλούχο “Μαύρη Θύελλα”.

Η ΑΕΜ όμως έγραψε ιστορία νικώντας στο πρώτο ματς με 1-0 τη μεγάλη της αντίπαλο. Φέτος το κύπελλο τελείωσε νωρίς για την ομάδα της Μάνης, καθώς στο πρώτο της παιχνίδι στο θεσμό ηττήθηκε στα πέναλτι με 4-2 από την Ανδρούσα (1-1 κ.α. και παράταση). Η διοίκηση της ΑΕΜ ωστόσο, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα (διαιτητής ο Ζαρακοβίτης και βοηθοί οι Τσίρμπας και Π. Νικολόπουλος) και με ανακοίνωσή στη σελίδα της στο Facebook ζητά από ορισμένους “άρχοντες” των αγώνων να σταματήσουν να σφυρίζουν και να μην παίζουν με τα νεύρα και τον ιδρώτα τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Στη διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε η ομάδα μας από την Ανδρουσα για το Κύπελλο Μεσσηνίας! Παρότι η ΑΕΜ ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυστυχώς δεν αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανδρουσας για την προσπάθεια και την πρόκριση! Η ΑΕΜ δεν ασχολείται με διαιτησίες και ουδέποτε ψάχνει δικαιολογίες μετά από άσχημα αποτελέσματα. Παρότι λοιπόν η αυτοκριτική μετά από ένα παιχνίδι με 25-30 τελικές υπέρ και 2-3 κατά, λέει "καλά να πάθουμε". θα προσθέσουμε σεμνά και ταπεινά μια μικρή και λιτή υποσημείωση για τούς..."άρχοντες των αγώνων". Δεχόμαστε πώς τα λάθη που κάνετε είναι... ανθρώπινα. Δεχόμαστε το ότι στα 10 λάθη..τα 9 1/2 είναι εις βάρος μας (συμβαίνει ρε αδελφέ, παίζουμε γκίνια). Γενικά είμαστε καλοπροαίρετοι και τα δεχόμαστε όλα.

Πρέπει όμως και ορισμένοι από εσάς κύριοι νά δεχτείτε πως ΔΕΝ κάνετε γι' αυτή τη δουλειά. Βρείτε λοιπόν κάτι καλύτερο να κάνετε τις Κυριακές σας (ορισμένοι από εσάς) και σταματήστε να παίζετε με τα νεύρα και τον ιδρώτα μας! Καλοπροαίρετα πάντα”.