Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 14:58

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Ετοιμοι στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής”, εκτιμά ο Πολίμος

Γράφτηκε από τον

 

Ιδανική αρχή στη σεζόν για τον Εθνικό, καθώς νίκησε την Κυριακή και μάλιστα εκτός έδρας με το ευρύ 4-0 την Ομόνοια και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Μελιγαλά έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο επίσημο ματς και ο Παναγιώτης Πολίμος εκτιμά ότι: “Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής και γι’ αυτό άλλωστε δουλεύουμε. Βέβαια δεν θα πούμε όχι αν έρθει κάτι καλό και στο κύπελλο. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά με σκοπό να αποδίδουμε τα μέγιστα”.

Ο προπονητής του Εθνικού θεωρεί ότι σταδιακά θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του, αφού έχουν επιστρέψει και κάποιοι παίκτες που καθυστέρησαν να ξεκινήσουν προπονήσεις, όπως ο Κουρούπης που σκόραρε μάλιστα κόντρα στην Ομόνοια.

Ντεμπούτο για Κωτσιόπουλο

Στα αξιοσημείωτα από τον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου και η πρώτη συμμετοχή του Κώστα Κωτσιόπουλου. Ο 14χρονος μέσος προέρχεται από την ακαδημία του Εθνικού και ο Παναγιώτης Πολίμος τον χρησιμοποίησε (ως αλλαγή) την Κυριακή για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Αγωνιστικά, η Ανδρούσα είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Εθνικό στο κύπελλο Μεσσηνίας. Ο Σταμάτης Φέστας που έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα είναι αμφίβολος για το εν λόγω παιχνίδι, ενώ οι Μακρής και Καλύβας βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.