Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 17:09

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε φρούριο

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε φρούριο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέλαβε με δικά της έξοδα την ενίσχυση των υποδομών του "Σπύρος Λούης", εν όψει του αιώνιου ντέρμπι (18/9) με τον Ολυμπιακό.

Σε "αστακό" έχει μετατραπεί το ΟΑΚΑ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι των αιωνίων. Με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ανέλαβε τα έξοδα για επιδιορθώσεις ή πρόσθετες κατασκευές που αφορούν τον τομέα της ασφαλείας, εντός και περιμετρικά του "Σπύρος Λούης". Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στη διάρκεια της εβδομάδας και αποσκοπούν στην ενίσχυση της περιφρούρησης του γηπέδου και στην αποφυγή των περσινών φαινομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ είχαν δρομολογηθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πριν την ήττα από τον Άρη. Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού έχουν συνεννοηθεί με τους αρμοδίους του Σταδίου και επέλεξαν εκείνοι την εταιρία που δουλεύει στο "Σπύρος Λούης", προκειμένου να αποφύγει τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

Οι προσθήκες στο ΟΑΚΑ δεν αποφασίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Αντίθετα, απασχολούν εδώ και καιρό τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Ο εφοπλιστής είχε καταθέσει υπόμνημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατά τη συνάντηση που είχαν, όμως ακόμα η ΓΓΑ δεν είχε μεριμνήσει για τα σχετικά.

Επίσης, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Παναθηναϊκού έχουν ανοιχτή γραμμή με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, για να προλάβουν τις ολιγωρίες. Στο ντέρμπι του προηγούμενη Μαρτίου, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αφήσει κενά στον σχεδιασμό και προέκυψε το επεισόδιο του 3’. Ο σκοπός είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη και το ντέρμπι να τελειώσει ήρεμα.

Πηγή: sport24.gr