Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 17:35

ΠΑΟΚ: Χαμός με το PAOK TV

Γράφτηκε από τον

Με γρήγορους ρυθμούς αυξάνονται οι συνδρομές για τα ετήσια πακέτα των μεταδόσεων για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με τον αριθμό να έχει γίνει τετραψήφιος.

Απόλυτα ικανοποιημένοι θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την ανταπόκριση του κόσμου στο PAOK TV. Οι εγγραφές στα ετήσια πακέτα αυξάνονται ώρα με την ώρα και η ζήτηση που υπάρχει έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά από 3,5 ώρες περίπου ο αριθμός των συνδρομών είχε γίνει τετραψήφιος.

Και όλα παρά το γεγονός ότι οι επιτελείς του Δικέφαλου θεωρούν ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι μάλλον μεταβατική για ένα εγχείρημα που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα και σίγουρα αλλάζει τις τηλεοπτικές συνήθειες των φιλάθλων του Δικέφαλου.

Άλλωστε και στις πρώτες τρεις μεταδόσεις στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League οι αριθμός των εγγραφών ήταν διπλάσιος από τους στόχους που είχαν τεθεί από τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διάθεση των ετήσιων πακέτων που κοστίζουν 69.99 ευρώ και συμπεριλαμβάνουν στην τιμή του και τα παιχνίδια των πλέι οφ συνεχίζεται με τη ζήτηση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή: sport24.gr